Blomverkstan Adelsö dagliga verksamhet
Det är viktigt med en vardag som känns bra och meningsfull. Att då ha ett arbete eller en sysselsättning är viktigt för de flesta människor. Att då vara på en daglig verksamhet, ha sysselsättning eller arbetsträning tycker vi ska vara både utvecklande, stimulerande och meningsfullt. 

Adelsö dagliga verksamhet, med inriktning grönt arbete, startade våren 2020.  Vi kan erbjuda värdefulla gröna arbetsuppgifter där brukaren ingår i en social gemenskap, får en meningsfull tillvaro som ska vara så likt ett arbete som möjligt och med arbetsuppgifter anpassade efter intressen och behov, men framför allt få höjd livskvalitet.

Våra gröna verksamheter bedrivs oftast utomhus och är uppdelade i arbets- eller aktivitets-inriktade insatser. Vår basverksamhet utgår från en fastighet som kallas Blomverkstan och är belägen på Sättra gård på Adelsö. Lokalerna är nyrenoverade med handikappanpassad matsal/allrum, kök, sovrum, kontor m.m.  

Vi samarbetar med Frälsninsarmén och lokala yrkesodlare. I företaget Adelsö dagliga verksamhet ingår Blomverkstan och Stall Stentorp.

Vill du veta mer - ring eller mejla Lene Wallin. 

 

Kontaktuppgifter
Blomverkstan
Adelsö dagliga verksamhet
Hovgården 6
178 92 Adelsö

Enhetschef: Lene Wallin 
Tel: 08-56 05 21 00
E-post: lene@cafehovgarden.se


-----------------------------------------


Blomverkstan
- försäljning av blommor, jord m.m.
Öppet vardagar 10-15 .lördagsöppet fram till jul 11-15